TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Tisztítószerek

Autó tisztítószerek

Autó tisztítószerek professzionális autómosóknak személygépjármű és kamion mosóknak egyaránt. 

Hatékony tisztítószerek

Hatékony tisztítószerek kárpittisztításhoz, felni tisztításhoz és az autó bármely részének tisztításához. Ha tisztítás után autóápolásra is szüksége van, autóápoló szereink hatékony segítséget nyújthatnak. 

Az autó belső tisztítás és autó külső tisztítás területén kínálunk különböző tisztítószereket mint példáúl : kárpittisztító , előmosó , üvegtisztító , műanyag tisztító , felni tisztító , bogároldó vagy akár autósampon. Termékeink megfizethető áron, nagyon erős koncentrátumok és nagyon magas minőséget képviselnek. Tapasztalt kollégáink akár segítséget is tudnak nyújtani a tisztítószerek helyes használatával vagy megfelelő termék kiválasztásával kapcsolatban. 

A tisztítószerek hígítási aránya egy nagyon fontos szempont a kiválasztásnál, ezzel nagyon sok pénzt és időt lehet spórolni. Egy összefoglaló cikkben leírtuk a legfontosabbakat, a tisztítószerek hígítási arányával kapcsolatban. Amennyiben többet szeretne megtudni a tisztítószerek hígításáról olvassa el blog cikkünket ide kattintva

Termékkínálatunkban többnyire autómosók, autókozmetikák, kamionmosók valamint önkiszolgáló autómosók számára kínálunk termékeket. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, de megfizethető árakat keres, válassza a Sipom több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező autóápolási termékeit.