TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Kárpittisztító

Kárpittisztító és autó kárpittisztító koncentrátumok

A kárpittisztító szerek gyakrabban lehetnek szükségesek mint azt gondolnánk, vagyis az autó kárpittisztító folyadékokat is gyakran használják az autókozmetikák és kárpittisztítással foglalkozó vállalkozások. Az autóknál maradva, minden autókozmetikának elengedhetetlen a professzionális kárpittisztító szerek használata. Ugyanis az autók ülése is nagyon gyakran koszolódik, főleg a családosok számára van szükség autó kárpit tisztításra, ezért van  a legjobb kárpittisztító folyadék használatára.  Továbbá egyéb termékeket is megtalálhat webáruházunkban ami az autóápolás kategóriába tartozik.

Autó kárpit tisztító folyadékok webáruházunkban

Az autó kárpitjának tisztítására nem csak a mindennapi használat során van szükség kárpit tisztító szer használatára, hanem egy gondatlanul elhelyezett ital kiborulása esetén is szükség lehet kárpittisztító szer használatára. Vagy gondoljunk csak bele amikor gyerekekkel utazunk, és étel ital vagy például a tölcsérről lecsöppenő fagyi is szennyezheti a kárpitokat, de a padlókárpit is gyakran szennyeződik az utazáson során. Ilyenkor elég nehéz feladattal állunk szemben, ha nincs megfelelő autó kárpit tisztító szerünk. Ezért autómosók és autókozmetikák számára is elengedhetetlen,hogy a legnehezebb feladatokra is felkészüljenek és professzionális kárptitisztítószer álljon rendelkezésükre. A legjobb kárpittisztító szerek azonban nem csak a profiknak elengedhetetlen, hanem otthoni felhasználásra is ajánlottak, a legjobb eredmény eléréséhez.

A legjobb kárpittisztító szer

A kárpittisztító szer kiválasztásánál az elsődleges szempont, hogy kíméletesen tisztítson, ne tegye tönkre a szövetet és hosszú távon ne okozzon benne kárt. A tisztító hatást természetesen csak kipróbálás után látjuk, de mindig törekedjünk arra, hogy megbízható forrásból, megbízható és minőségi terméket vásároljunk. Majd végül vegyük figyelembe a kárpittisztító gazdaságosságát, nézzük meg a kárpittisztító hígítási arányát, szorozzuk fel a hígítási aránynak megfelelően és így hasonlítsuk össze más termékekkel. Azonban a legfontosabb szempont amit mindig kiemelünk, hogy a használni kívánt kárpittisztító szer minőségi legyen.

Amennyiben kérdése merülne fel a kárpittisztító szerekkel kapcsolatban keressen minket ide kattintva.