TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Autósamponok

Válasszon autósampon választékunkból

Autósamponjainkat leginkább kézi felhasználásra javasoljuk, vödrös technika alkalmazásával. Kínálatunkban elérhető három féle professzionális sampon, ezek jellemzően a ph semleges autó sampon kategóriába sorolhatóak. A ph semleges sampon előnye, hogy nem tartalmaznak savas vagy lúgos anyagokat, ezáltal kímélik a tisztítandó felületet. Aktív habos autósamponként is használhatóak a megfelelő adagolás mellett, mert habosítóval nagyon kemény hab képezhető belőlük.

Három féle autómosó sampon

A hagyományos autósamponunk a Shampoo ,  alkalmas bármilyen jármű tisztítására, nagyon magas koncentrációjú viszkózus termék, minden felületet kímélően és lágyan tisztít köszönhetően a ph semleges autósampon tulajdonságának.

Kínálutunkban megtalálható akár az illatosított autósampon fényesítő adalékkal, ami szép fényes csillogó hatást eredményez a tisztítás után, valamint légy habot képez. A Shampoo Lux autósampont ajánljuk, ha fényes és csillogó hatást szeretne elérni végeredményként.

Nagyon kedvelt autósamponunk a Shampoo + Cera waxos autósampon, önszárító hatású és szép fényes vízlepergető hatást biztosít. A termék szintén a ph semleges autósamponok közé tartozik. Magas koncentrációjú viszkózus termék.

A legjobb autósamponok

Tisztító samponjainkat aktív hab sampon néven is ismerheti, nagyon fontos tulajdonságuk a termékeknek, hogy szuper koncentráltak, tehát extra magas hígítási aránnyal rendelkeznek.

Amennyiben további információra vagy segítségre lenne szüksége autósamponjainkkal kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken, ide kattintva.

Kiváló minőségű autósamponok a Sipom- tól. Autósamponjaink között megtalálhatóak a hagyományos autósamponok mellett, a viaszos autósamponok és waxos autósamponok. Az autósamponjainkról nagyon fontos tudni, hogy koncentrált termékek vagyis a kannában található terméket pedig úgy lehet elképzelni mintha mézszerű sűrű anyag lenne. A keverési arányuk az autósamponjainknak átlagosan 10 liter vízhez 25-35 gramm, ez a keverési arány már elegendő ahhoz, hogy egy erős, habos intenzív autósampont kapjon. A viaszos és waxos autósamponjaink szép fényes felületet eredményeznek.