TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Bogároldó

Kinek ajánljuk a bogároldó termékeket ?

A bogároldó vagy nevezhetjük akár rovaroldó koncentrátum folyadéknak is, az autómosók és autókozmetikák leginkább kedvelt terméke. Főként nyári időszakban könnyíti meg a munkát, de akár a hidegebb időszakban is szükség lehet rá.

Milyen a legjobb bogároldó ?

A legjobb bogároldó koncentrátum segítségével nagyon sok időt spórolhatunk meg, mert a jó bogároldó autóra olyan, hogy nagyon rövid várakozás után, akár egy nagynyomású vízsugár segítségével is eltávolíthatóak a bogár és rovar maradványok, nincs szükség autómosó kefe vagy szivacs használatára. Az egyik ilyen bogároldó autóra is használható bogároldó előmosó a Spider vagy a Luxor, autómosók és autókozmetikák is előszeretettel használják, de kamionmosók egyik szinte kötelező tisztítószere.

A bogároldó koncentrátum használata

A bogároldó spray esetében, a javasolt használat szerint, a kezelendő felületet mint a lökhárító, rendszámtábla és motorháztető más néven géptető,  vagyis az autó elejét vízsugárral permetezzük le, hogy a könnyen eltávolítható szennyeződéseket lemossuk. Az előmosás azt a célt szolgálja, hogy a bogároldó folyadék ne az egyéb szennyeződéseket oldja, hanem már azonnal a bogarak és rovarok által hagyott szennyeződésekbe aktívan behatva fejtse ki hatását.

Ezzel szemben a bogároldó autóra kifejlesztve, azonnal ráfújható a szennyezett és bogaras felületre, és még így is nagyon hatékonyan oldja a bogár és rovar tetemeket és távolítja el egy nagynyomású vízsugár segítségével is, fizikai behatás (autómosó kefe vagy szivacs) használata nélkül.

Miért fontos a bogároldó és használata?

A bogároldó szerek használata nem csak azért fontos, mert szép vagy szebb lesz autónk mint korábban és nem csak azért, hogy tiszta autónk legyen. Ami még nagyon fontos, és talán az egyik legfontosabb szempont, az autó szép karosszériájának a megóvás érdekében a legfontosabb, hogy a madár tetemek és ürülékek savasok, ezáltal a sav amíg érintkezik a lakkozott felülettel folyamatosan károsítja ezt a felületet. Tehát nem hagyjuk, hogy a bogármaradványok és ürülékek sokáig rajta maradjanak a felületen, használjuk minél gyakrabban a bogároldó folyadék készítményeket.

Amennyiben a legjobb bogároldó készítményt keresi,  és nem sikerül kiválasztani keressen minket az elérhetőségeinken.