TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Spider 5 Kg - Előmosó zsírtalanító

Autómosó aktív hab Spider 5Kg - autótisztítás autómosóknak
Autómosó aktív hab Spider 5Kg - autótisztítás autómosóknak
Autómosó aktív hab Spider 5Kg - autótisztítás autómosóknak
Autómosó aktív hab Spider 5Kg - autótisztítás autómosóknak
Spider 5 Kg - Előmosó zsírtalanító

A Spidert nevezhetjük az autótisztítás Jolly Jokerének is, mivel a szennyeződések többsége nem okoz neki akadályt.

Egyfázisú erősen koncentrált tisztítószer

Főbb jellemzője, hogy kiváló autómosó hab amivel könnyedén távolítható el a legtöbb szennyeződés. Habosító tartályba vagy habosító lándzsába is használható, kiváló autómosó aktív hab állítható elő ami nagyon jól megtapad a felületen és mélyrehatóan oldja fel a szennyeződéseket. Segítségével könnyen tisztítható a zsíros olajos szennyeződést, a szmog vagy sár okozta szennyeződések is.

Az aktív habos előmosó alkalmazási területei 

 

Alkalmazható kamion ponyva tisztítására is. Felhasználhatósága közé tartozik megfelelő adagolás mellett az önkiszolgáló autómosók előmosójába történő adagolás, habosító tartályba adagolás vagy akár kézi permetezővel történő használat. A Spider autómosó hab használatával a felületen egy antisztatikus réteg jön létre, ami megkönnyíti a későbbi mosást, mert nehezebben tapad meg a felületen bármilyen szennyeződés, valamint szép csillogó felületet eredményez. Az intenzív tisztító hatásnak köszönhetően a Spider autómosó aktív hab használatakor nincs szükség autómosó kefe vagy szivacs használatára, elegendő nagynyomású vízzel tisztítani a felületet, elkerülendő a fényezés serülését vagy karcolását.  

A Spider autómosó habról bővebben itt olvashat : Spider előmosó

Bővebben
Raktáron :  83 db
12 590 Ft
Részletek

Használat  :   Habosító szórópisztollyal: 1:3 arányban vízzel hígítva. Permetezővel: A kezelendő szennyeződés és a felület függvényében, a terméket 1:30-70 arányban vízzel hígítva. Kapus autómosó – autómosó alagút: 20 grammra beállítva adagoló szivattyúk által tisztán fújva.

(Saját tapasztalataink szerint 1:10 arányú hígítás minden szennyeződést eltávolít, felette is minden vékonyabb rétegű szennyeződésre alkalmas)

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D00084005
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek