TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Előmosók

Előmosó és előmosó hab

Az előmosó tisztítószerek és előmosó hab előnyei

Tulajdonképpen az előmosó tisztítószereket azért alkalmazzuk, hogy a kíméletesen mossuk le a felületet, ugyanis a minőségi előmosó és előmosó hab előnyei közé tartozik, hogy érintésmentes mosással tisztíthatjuk a felületet. Ez különbözteti meg az előmosókat az autómosó samponoktól, az előmosó segítségével nincs szükség autómosó kefe vagy szivacs használatára. Ami azért nagyon fontos, mert egy erősen szennyezett karosszérián, amin por és sár rakódott le, a külső behatás miatt karcolásokat okozhatnak a fényezésen. Ezen problémák elkerülését segítik elő az erre a célra fejlesztett előmosók és előmosó habok, mint például a Spider előmosója és a Luxor kétkomponensű előmosó.

Az előmosók az alábbi szennyeződések esetén hasznosak.

Az összes, a gépjármű használatából eredő olyan szennyeződést, mint a beleivódott szmog, olaj, zsír, sár, bogár és egyebek. Valamint akár a ponyvába beleivódott szennyeződések is eltávolíthatóak a segítségükkel.

További fontos előnyei az előmosóknak

Egyes termékek olyan fontos tulajdonsággal rendelkeznek, hogy antisztatikus filmréteget hoznak létre a felületen, aminek vízlepergető hatása van és nehezebben tapad meg rajta bármilyen szennyeződés. Továbbá szép fényes felületet kapunk egy mosás alkalmával.

A hatékony és gazdaságos használat érdekében célszerű beszerezni egy habosító tartályt, vagy vegyszer kézi permetezőt, amit akár webáruházunkban is megtalálhat.

További segítséget kaphat az előmosó vagy előmosó hab tisztítószereinkkel kapcsolatban ide kattintva.

 

Az előmosók kategóriában autómosók, autókozmetikák, kamionmosók valamint önkiszolgáló autómosók számára kínálunk termékeket. Az előmosók kategóriában több fajta előmosó található meg : egykomponensű előmosó, kétkomponensű előmosó, kamion előmosó vagy ponyva előmosó, de akár bogároldós előmosó is megtalálható. Előmosót vásárolhat 1Kg, 5Kg, 25Kg, 60Kg kiszerelésben, de egyedi igények szerint akár 1.000 literes IBC tartályban is tudjuk szállítani előmosóinkat.