TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Bio Gold 5 Kg - Előmosó koncentrátum

Bio Gold 25Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Bio Gold 5 Kg - Előmosó koncentrátum

A Bio Gold egy olyan előmosó, ami minden felület tisztítására alkalmazható. Előnyei közé tartozik, hogy környezetbarát és természetes felületaktív anyagokat tartalmaz. Nagyon intenzív tisztítóhatása miatt aktív hab autómosó berendezésekben is használható, tehát egy tökéletes aktív hab autómosáshoz. A Bio Gold alkalmas a rovar és bogár maradványok eltávolítására, zsíros, sáros, olajos szennyeződések tisztítására. A megfelelő hígítás mellett akár habosító tartályba is, önkiszolgáló autómosóba vagy nagynyomású mosóba adagolva. Száradás után szép fényes csillogó felületet képez. Előmosóként vagy aktív habként használva ajánlott hagyni kis ideig a felületen, a szennyeződésbe való mélyebb behatás és a jobb hatékonyság érdekében.

Az előmosó koncentrátummal kapcsolatban további segítséget kaphat ide kattintva.

Bővebben
Raktáron :  10 db
11 190 Ft
Részletek

 

Használat : Permetező : hígítsuk a terméket vízzel 1: 20-50 közötti
koncentrációban, a kezelendő szennyeződéstől és a működési felülettől függően. A permetezés előtt hűtse le a karosszériát, elkerülve a hosszan tartó érintkezést és a könnyű ötvözeteket.
Alagút: tisztán 30 grammra kalibrált adagolószivattyúk szívják fel.
Habosító: 1: 2-3 vízben.
Adatok
Gyártó
Sipom
PH
11
Habzás
Közepes
Hígítás
40 gramm
Cikkszám
D00264005
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek