TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Luxor 5 Kg - Előmosó ponyvamosó

Luxor 5Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Luxor 5 Kg - Előmosó ponyvamosó

A Luxor egy előmosó ami kifejezetten erős szennyeződések eltávolítására lett kifejlesztve, azonban kiváló aktív hab autómosáshoz. Megbirkózik a szerves és szervetlen szennyeződésekkel, eltávolít akár minden olyan szennyeződést ami már hosszú ideje megtapadt a felületen. Kétkomponensű autó előmosószer, ami két koncentrál fázisból tevődik össze. Az első fázis kifejezetten lassan párologtató felületaktív anyagokat tartalmaz és erőteljes behatolási képességgel rendelkezik. Leginkább a szerves szennyeződések fellazításában játszik szerepet, mint például bogár vagy rovar maradványok, de a ponyva vagy tartályok felületét is erőteljesen tisztítja károsodás nélkül. A második fázis harmóniában az elsővel a szervetlen szennyeződéseket oldja és távolítja el a járművek felületéről, felnikről és munkagépekről.
Egy igazán erőteljes aktív hab autómosó és autókozmetikák számára, de kamionmosásra vagy autóbuszok mosására is hatékonyan alkalmazható.


Az előmosó és előmosó hab termékekről ide kattintva olvashat többet.


Autó előmosószerrel kapcsolatban ide kattintva kérhet segítséget.

Bővebben
Raktáron :  10 db
14 790 Ft
Részletek

Használat :

Hígítson fel 1 liter terméket 30–50 liter vízben a permetezőben, a
tisztítandó jármű és a szennyeződés szerint. Permetezzen egyenletesen az
alulról felfelé, majd öblítse le a nyomómosóva

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13,5
Habzás
Közepes
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D21644005
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek