TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Bio Gold 25 Kg - Előmosó koncentrátum

Bio Gold 25Kg - Előmosó
Bio Gold 25 Kg - Előmosó koncentrátum

A Bio Gold kíváló választás azok számára, akik egyszerűen azonban mégis hatékony módon szeretnének különféle szennyeződéseket eltávolítani a karosszériáról és különböző felületekről. A Bio Gold környezetbarát és természetes felületaktív anyagokat tartalmaz. Fontos kiemelni a Bio Gold előnyei között, hogy kiváló mint előmosó hab valamint autómosó aktív hab formában és megállja a helyét. A Bio Gold segítségével könnyedén távolíthatóak el a rovarok illetve bogarak által hagyott szennyeződések, az olajjal vagy zsírral szennyezett felületek tisztítása sem okoz gondot, de a járműveken található egyéb mélyebb / régi szennyeződésekkel is megbirkózik vagy akár felni mosásra, érintésmentes mosásra is alkalmazható. Nagyon jól használható mint aktív hab magasnyomású mosó berendezésekben, a megfelelő hígítás mellett.

A felhasználási területekkel, hígítással vagy bármilyen információval a Bio Gold előmosó hab koncentrátummal kapcsolatban keressen minket ide kattintva.

Az előmosó és előmosó hab hígításával kapcsolatban olvassa el cikkünket ide kattintva.

 

A  Bio Gold előmosó adagolása pumpával 40gramm. 

Bővebben
Szállítás :
Szállítás
További adatok
Raktáron :  8 db
54 190 Ft
Részletek

 

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
11
Habzás
közepes
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D00260025
Tömeg
25 kg/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek