TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Giove 60 Kg - Előmosó koncentrátum

Giove 60Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Giove 60 Kg - Előmosó koncentrátum

Előmosó hab erős habosító képességgel, gazdaságos aktivhab a jó hígíthatósága miatt. Kiváló bogároldó, zsír, olaj és egyéb szennyeződés eltávolító tisztítószer. Aktívan hatol be a legmakacsabb szennyeződésekbe is egy fázisban, például a rovarok és bogarak által hagyott szennyeződésekbe is kiválóan hatol be, de a zsíros és olajos szennyeződéseket is oldja, majd egyszerűen akár egy erős vízsugárral is lemosható. Nem károsít semmilyen felületet, nem okoz kárt a kényes anyagokban sem. A mosás során egy antisztatikus réteg marad a kezelt felületen, ami elősegíti a későbbi tisztítási folyamatot, mert a szennyeződés nem tapad meg a felületen, valamint egy szép csillogó felületet kapunk. Használata javasolt akár önkiszolgáló autómosók számára is előmosóként, nagyon gazdaságos adagolása miatt és hatékonysága miatt is egyik kedvelt termékünk.

Az előmosó és előmosó hab használatáról többet tudhat meg cikkünkben.

Az előmosók hígítási arányáról szóló cikkünk ide kattintva érhető el.

A legjobb aktív hab kiválasztásában kérjen segítséget ide kattintva.

 

Bővebben
Szállítás :
Szállítás
További adatok
Nincs raktáron
97 790 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Használat  :   Hígítson fel 1 liter terméket 30–70 liter vízben a permetezőben, a tisztítandó jármű és a szennyeződés szerint. Permetezzen egyenletesen az alulról felfelé, majd öblítse le a nyomómosóval. A mosó alagutakban szívjon be 40/60 gr. a termék járművönként. Az önkiszolgáló mosókban vákuumban 50/70 gr. a termék járművenként.

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D10860060
Tömeg
60 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek