TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Giove 5 Kg - Előmosó koncentrátum

Giove 5Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Giove 5 Kg - Előmosó koncentrátum

A Giove egy autó előmosószer ami nagy hatékonysággal távolít el különböző szennyeződéseket a járművek felületéről. Az aktív hab autómosó használható akár önkiszolgáló autómosókban és érintésmentes autómosókban is, de előmosó tisztítószerként is kiválóan alkalmazható a tulajdonságai miatt. Könnyedén távolítja el a rovarok illetve bogarak által hagyott szennyeződéseket, a kipufogógáz által hagyott szmogot, de hatékony az olajos – sáros szennyeződések eltávolításában is, a mindennapi szennyeződések se okoznak akadályt a Giove előmosó koncentrátumnak. Habosító tartályokban a megfelelő alkalmazással nagyon hatékony és kemény hab képezhető, ami tovább segíti az autó előmosószer hatékonyságát. A járművek mosása során egy olyan antisztatikus réteg képződik ami megkönnyíti a későbbi mosásokat és fényes hatást biztosít a járművek számára. Nincs szükség autómosó kefe vagy szivacs használatára, akár érintésmentes mosásra is használható.

Tudjon meg többet az előmosó és előmosó hab termékeinkről.

Az előmosók hígításához további segítséget ide kattintva kaphat.

A helyes előmosó kiválasztásához segítséget ide kattintva kaphat.

Bővebben
Raktáron :  50 db
9 790 Ft
Részletek

Használat  :   Hígítson fel 1 liter terméket 30–70 liter vízben a permetezőben, a tisztítandó jármű és a szennyeződés szerint. Permetezzen egyenletesen az alulról felfelé, majd öblítse le a nyomómosóval. A mosó alagutakban szívjon be 40/60 gr. a termék járművönként. Az önkiszolgáló mosókban vákuumban 50/70 gr. a termék járművenként.

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Cikkszám
D10864005
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek