TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Giove 25 Kg - Előmosó koncentrátum

Giove 25Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Giove 25 Kg - Előmosó koncentrátum

A Giove egy igen magas habosító képességgel rendelkező előmosó vagy előmosó hab formában is használható. Tipikusan az olyan erős szennyeződések eltávolítására lett kifejlesztve, mint kipufogógáz által hagyott szmog filmréteg, az erősen zsíros vagy olajos szennyeződések, a jármű használatából eredő sár, bogár, rovar vagy egyéb kosz. Használható mint aktív hab magasnyomású mosó berendezésekben vagy habosító tartályban. Erős zsírtalanító hatása van, ezért akár gépműhelyek számára is kiválóan alkalmas zsírtalanításra. A mosás után egy antisztatikus réteget hagy a felületen ami szép fényes csillogó hatást biztosít, valamint megkönnyíti a későbbi mosást, mert ezen az antisztatikus rétegen már nehezebben tapad meg bármilyen szennyeződés. Kiválóan használható önkiszolgáló autómosókban, kézi permetezőkben vagy habosító tartályban. A megfelelő használat mellett nincs szükség autómosó kefe vagy szivacs használatára.
További kérdés esetén az aktív habbal kapcsolatban keressen minket ide kattintva.

 

Bővebben
Szállítás :
Szállítás
További adatok
Raktáron :  12 db
45 990 Ft
Részletek

Használat  :   Hígítson fel 1 liter terméket 30–70 liter vízben a permetezőben, a tisztítandó jármű és a szennyeződés szerint. Permetezzen egyenletesen az alulról felfelé, majd öblítse le a nyomómosóval. A mosó alagutakban szívjon be 40/60 gr. a termék járművönként. Az önkiszolgáló mosókban vákuumban 50/70 gr. a termék járművenként.

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D10860025
Tömeg
25 kg/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek