TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Spider 1 Kg - Előmosó zsírtalanító

Bogároldó előmosó Spider 1Kg - autómosó - aktív hab
Bogároldó előmosó Spider 1Kg - autómosó - aktív hab
Bogároldó előmosó Spider 1Kg - autómosó - aktív hab
Bogároldó előmosó Spider 1Kg - autómosó - aktív hab
Spider 1 Kg - Előmosó zsírtalanító

Autómosó tisztító szerek Jolly Jokere

Az autó tisztító termékek között a legjobb

 

A Spider egyfázisú előmosó ami nagyon magas koncentrációjú, jóformán bármilyen szennyeződés eltávolítható a segítségével.

 

Intenzív előmosó szer és előmosó hab készíthető belőle

 

Előmosóként nagyon intenzíven lazítja fel a legmakacsabb szennyeződéseket is, leghatékonyabb az olajos szennyeződések eltávolítására, de nagyon hatékony bogároldó előmosó is, teherautó felni vagy a ponyva tisztítása is egyszerű a segítségével. Azonban nagyon intenzíven tisztítja a zsíros, sáros vagy szmogos szennyeződéseket is.

 

A tisztítás során egy antisztatikus réteget hagy a felületen, ami csillogó fényes hatást ad, valamint nehezebben tapadnak meg rajta a különböző szennyeződések, ezért a későbbi autómosás sokkal egyszerűbb és gyorsabbá válik. Használata során nem szükséges mosó kesztyű vagy mosó kefe alkalmazása, elegendő nagynyomású vízsugárral eltávolítani a meglazított szennyeződést. Habosító berendezés segítségével aktív hab is készíthető belőle. 

 

A Spider autómosó előmosó használatáról és alkalmazási területeiről bővebben itt olvashat : Spider előmosó

Bővebben
Raktáron :  15 db
4 390 Ft
Részletek

Használat  :   Habosítóval: 1:3 arányban vízzel hígítva. Permetezővel: A kezelendő szennyeződés és a felület függvényében, a terméket 1:30-70 arányban vízzel hígítva. Kapus autómosó – autómosó alagút: 20 grammra állított adagoló szivattyú által tisztán.

(Tapasztalataink azt mutatja, hogy 1:10 arányban hígítva többynire minden szennyeződést eltávolít)

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D00084001
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek