TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Luxor 25 Kg - Előmosó ponyvamosó

Luxor 25Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Luxor 25 Kg - Előmosó ponyvamosó

A Luxor kétfázisú tisztítószer koncentrátuma kiválóan alkalmas előmosó hab készítésére vagy használható mint autómosó aktív hab. A terméknek kettő koncentrált fázisa van, az első olyan felületaktív anyagokat tartalmaz ami lassan párolog, leginkább a szerves szennyeződésekhez az  erősen szennyezett felületekre használható. Kiemelnénk a kamionok ponyváját, tartályokat illetve a rovar és bogár maradványok tisztítását, azonban bármely erősen szennyezett felületen kiválóan fejti ki a hatását. A második fázis tökéletes egyensúlyt képet az elsővel, ami nagyon hatékony a szervetlen szennyeződések eltávolítására mint például : járművek karosszériája, felnik, munkagépek, teherautók, földmunkagépek. Nagyon erős, kemény aktív hab képezhető a Luxor előmosójából vagy akár aktív hab magasnyomású mosó berendezésekben is kiválóan alkalmazható.

Az aktív habot mindig vízszintesen permetezzük a felületre, soha ne használja forró felmelegedett felületen vagy a napon.

 

Az előmosó habokról többet olvashat ide kattintva.

Luxor előmosója munkagépek tisztítására. 

A Luxor előmosóval kapcsolatban keressen minket ide kattintva.

Bővebben
Szállítás :
Szállítás
További adatok
Raktáron :  9 db
66 090 Ft
Részletek
Használat : Hígítson fel 1 liter terméket 30–50 liter vízben a permetezőben, a
tisztítandó jármű és a szennyeződés szerint. Permetezzen egyenletesen az
alulról felfelé, majd öblítse le a nyomómosóval

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13,5
Habzás
Közepes
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D21640025
Tömeg
25 kg/db
Vélemények
Kiegészítő termékek