TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Felnitisztítók

Felni tisztító szerek

A felni tisztítás minden autómosó számára fontos, termékeink között elérhetőek kifejezetten alufelni tisztító szerek is, de akár eloxált felnikhez is tudunk tisztítószert biztosítani. Az alufelni tisztítás nagyon fontos, de nem mindegy milyen alufelni tisztító szerek állnak rendelkezésünkre.

Savas és lúgos felnitisztító

Webáruházunkban három féle lúgos és egy savas felnitisztito érhető el, a négy  termék között az alapvető különbség, hogy melyiket milyen felni tisztítására lehet használni. A tisztítandó felni lehet alumínium, lemez vagy eloxált / polírozott, választékunkban mindenki megtalálhatja a megfelelőt.

Amennyiben nem sikerült megtalálni a megfelelő felnitisztítót esetleg a savas felnitisztítóról szeretne többet megtudni, keressen minket ide kattintva.  

Kínálatunkban többféle felnitisztító közül lehet választani, jelenleg három féle lúgos felnitisztító és egy savas felnitisztító, valamint a nagyon kedvelt „vörösödő” PH semleges felnitisztító / röprözsda eltávolító érhető el. Az alapvető különbség a lúgos felnitisztítók között, hogy más – más keréktárcsákra / felnire használható. Megkülönböztetjük a lemez felnikhez, alu felnikhez valamint eloxált felnikhez használható tisztítószereket, továbbá hatékonyságban is van különbség, de a végeredményben is vannak különbségek. Van olyan felnitisztítónk ami fényes védő felületet hagy maga után. Válogasson felnitisztítóink között.