TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Üvegtisztító

Szélvédőtisztító és ablak tisztító termékek

szélvédő tisztító segítségével eltávolíthatja a lerakódott szennyeződéseket gyorsan és nagyon hatékonyon a szélvédőről. Termékeink segítségével az ablak tisztítása nagyon egyszerű és nem okoz kárt az üvegen. Az autó szélvédő tisztítása belülről mindig komoly kihívás elé állította az autókozmetikákat és az autótulajdonosokat, a probléma mindig abból adódott, hogy a tisztítás során vagy nyomokat, csíkokat hagyott vagy pedig foltosan száradt meg az üvegtisztító

Fontos a szélvédő belső tisztítása

Talán az autóvezetés során nem is találkozhatunk zavaróbb dologgal minta koszos szélvédő. Nagyon zavaróak lehetnek, általában napsütéssel szemben lehet a legjobban észrevenni amikor a szélvédőn zsíros vagy nikotin lerakódás található. A zsíros ablak tisztítása a legnehezebb feladat, mert a nem megfelelő üveg tisztító használatakor csak a zsírt tologatjuk egyik helyről a másikra, fel nem oldotta így letörölni is nehéz feladat.

Üvegtisztító használata, hogyan használjuk

Az autóüveg tisztítás lehetőség szerint puha törlőkendővel történjen, amiben meg tudnak tapadni a szennyeződések, legyen az por, zsír vagy egyéb szennyeződés. Az autó üveg tisztítása mindig olyan törlőkendővel történjen amit másra soha nem használunk, ellenkező esetben foltokat vagy csíkokat húzhat az üvegen. Azonban az általunk legjobban preferált autó szélvédő takarítása, a webshopunkban is kapható szöszmentes ipari papír törlő tekercset ajánljuk, mert a legszebb felületet ezzel lehet elérni.

Melyik szélvédő tisztító a legjobb ?

Kínálatunkban elérhető szélvédő tisztító koncentrátum és szélvédő tisztító spray, a koncentrátum előnye autókozmetikák számára, hogy többszörösen hígítható és még így is nagyon hatékony. A szélvédő tisztító hab előnye abban rejlik, hogy valójában már egy készre kevert terméket foghatunk a kezünkben. Nagyon gazdaságos, amennyiben az árát visszaosztjuk egy autóra, akkor nem sokkal drágább mégsem mint egyéb termékek.

Amennyiben segítségre lenne szüksége az üveg tisztítókkal kapcsolatban keressen minket, ide kattintva.

Üvegtisztítóink között megkülönböztetjük az üvegtisztító koncentrátum és üvegtisztító hab termékünket. Az üvegtisztító koncentrátum előnyös autókozmetikák és autómosók számára, mert alacsony áron, a sokszorosára hígítható a termék, előnyei közé sorolható a csík és foltmentes száradás. Az üvegtisztító hab ami ’Shiny Glass” néven érhető el webáruházunkban egy könnyen használható, foltmentesen száradó termék, de mégis aki kiszámolja autónként, igazán gazdaságos. Válassza minőségi és megfizethető árú üvegtisztítóinkat.