TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Műanyag tisztítók

Műanyag tisztító, bőr tisztító és műszerfal tisztító szerek


Az utastérben megtalálhatóak olyan műanyag elemek amiket időnként tisztítatni kell, a műszerfal tisztítás már egy olyan művelet az autókozmetikák számára amit a beltér tisztítása során minden alkalommal el kell végezni. Kínálatunkban többféle műszerfal tisztító érhető el, ami nem csak az autó műszerfalának a tisztítására szolgál, hanem egyéb műanyag elemet is lehet vele tisztítani.


Bőrtisztító is egyben


Egyes termékeinkkel a bőrtisztítás is lehetséges nem csak a műanyag, de műbőr tisztító szerként is megállják a helyüket. A termékek illatosítottak és minden mosható elemen alkalmazhatóak. A bőr tisztítás nagyon szintén nagyon fontos és a beltér tisztításánál, ápolás előtt mindenképpen el kell végezni.


Nem csak az autó bőr tisztítás lehetséges


Az autó bőrtisztító szerek alkalmasak akár gumi, műbőr, textil borítások tisztítására, de egyes termékekkel akár az üveg is tisztítható vagy a fémes felületek.

Univerzális műszerfal tisztító

Az All Clean egy olyan univerzális tisztítószer aminek a segítségével gyerekjáték az autó műszerfal tisztítás, de a bőrtisztító szerek között is megállja a helyét.

 

Ha segítségre van szüksége műszerfal tisztító vagy bőr tisztító szerekkel kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeink egyikén ide kattintva.

Műanyagtisztító és műszerfaltisztító termékeink között megtalálhatóak olyan termékek amelyekkel akár bőrt és műbőrt is tisztíthat, de egyes termékekkel akár szövetet is tisztíthat. Mindenképp érdemes autókozmetikáknak vagy autómosóknak tartani univerzális termékünkből is amit „All Clean” néven forgalmazunk, de Olasz nyelven pulisce tutto vagy röviden puli tutto néven is ismerhet. A termékek kellemes illatot hagynak maguk után, nagyon hatékonyak és magas hígítási arányuk miatt a legkedvezőbb áron juthatnak hozzá.