TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Spider 60Kg - Előmosó zsírtalanító

Autómosó aktív hab Spider 5Kg - autótisztítás autómosóknak
Spider 60Kg - Előmosó zsírtalanító

Spider előmosó akár kamionmosók számára

Nagyon koncentrált jól hígítható, akár aktív habos autósampon helyére is tökéletesen alkalmazható. Az automosas és kamionmosás leegyszerűsödik a segítségével, mert hatékonyan oldja a szennyeződéseket. A használatakor nem szükséges autómosó kefe vagy szivacs használata, egyszerűen csak nagynyomású mosóval leöblítjük, így nem okozunk kárt a fényezésben sem.

A ponyvamosás sem okoz akadályt a kamionmosókban.

Kamionmosók egyik legkedveltebb tisztítószere, mert gyorsan és hatékonyan távolítja el a több éve kamion ponyvába beleégett szennyeződéseket. Továbbá a kefe nélküli használattal nagyon sok időt lehet megtakarítani a tisztítás során.

A Spider nagyon fontos tulajdonsága közé tartozik, hogy a mosás során antisztatikus réteg jön létre a mosott felületen, ezáltal a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta és megkönnyíti a későbbi a automosas folyamatát. További előnyei között lehet kiemelni, hogy fényes csillogó felület lesz látható az automosas után, ami kamionmosók vagy autómosók számára is számos előnnyel jár.

További felhasználása a Spider előmosónak, hogy akár aktív habos sampon is készíthető belőle, olajos, zsíros, sáros, szmogos szennyeződéseket is kiválóan eltávolítja, tehát szinte semmi sem okoz akadályt.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Spider automoso termékéről, olvassa el cikkünket ide kattintva.

További információkat kaphat akár telefonon is, lépjen velünk kapcsolatba ide kattintva.

Bővebben
Szállítás :
Szállítás
További adatok
Raktáron :  1 db
141 690 Ft
Részletek

Használat  :   Habosító szórópisztollyal: 1:3 arányban vízzel hígítva. Permetezővel: A kezelendő szennyeződés és a felület függvényében, a terméket 1:30-70 arányban vízzel hígítva. Kapus autómosó – autómosó alagút: 20 grammra beállítva adagoló szivattyúk által tisztán fújva.

(Saját tapasztalataink szerint 1:10 arányú hígítás minden szennyeződést eltávolít, felette is minden vékonyabb rétegű szennyeződésre alkalmas)

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D00080060
Tömeg
60 kg/db
Vélemények
Hasonló termékek