TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Gumiápoló

Gumiápoló a gumiabroncs és gumikéder ápolására

A gumiápoló termékeket alapvetően azért használjuk, mert megnövelik a gumik élettartamát, rugalmassá teszik az  anyagot, nem engedik kifakulni és kirepedezni, illetve a jó gumiápoló segítségével többféle hatást is el tudunk érni a felületen. Az autógumi ápoló termékeink az ápolás mellett, többféle hatást tudnak eredményezni.

Miért fontos a gumiápolás ?

A gumiápolás mondhatni az egyik legfontosabb művelet amit időnként el kell végezni a jármű karbantartásakor. A gumiápolás igen sokrétű, mert nem csak a gumiabroncsokat ápoljuk, hanem a gumikédereket, gumiszőnyegeket illetve egyéb gumiból készült díszcsíkokat és betéteket. A gumi alkatrészek az autó élettartama során rengeteg olyan káros hatásnak vannak kitéve, amik a gumiápolás nélkül jelentősen lecsökkentenék az élettartamukat. A fizikai és a hőhatások mellett a vegyszerek káros hatásait is figyelembe kell venni, de talán a külső gumi alkatrészek szempontjából a legfontosabb az UV sugárzás által okozott komoly károsodások, amitől meg kell védeni ezeket az elemeket. Továbbá a téli vagy nyári gumiváltásnál is nagyon fontos a gumik ápolása a megfelelő gumiápoló segítségével, hogy a tárolás / állás  közben is megmaradjon ugyanaz az állapot mint amikor elraktuk őket. Azonban az autógumi ápolás és a gumikéder ápolás elvégzése, ajánlott legalább minden egyes autótisztításkor.

Milyen gumiápoló termékek kaphatóak ?

A Sipom autóápolási webáruház kínálatában többféle gumiápoló is megtalálható, a kannás ipari koncentrált kiviteltől a gimuápoló spray – ig széles palettán lehet válogatni a termékek között. A kannás ipari legolcsóbb termék a Lucida gomme gumiápoló , a termék jellemzője közé tartozik, hogy nagyon koncentrált és jól hígítható termék, nem fényes hatást eredményez inkább élénk, de ugyanakkor matt felületet biztosít a száradás után. A másik szintén ipari kivitelű kannás a Polisgom Plus Blu autógumi ápoló ami szintén egy igen koncentrált termék, tehát jól hígítható gazdaságosan használható, száradás után matt felületet biztosít, visszaállítja a gumi eredeti színét és extra hosszan tartó hatása van. A Polisgom Plus Blue – val megegyező tulajdonságokkal rendelkező másik termékünk a Polisgom Super Blu fényes gumiápoló, ami szintén extra hosszan tartó hatást biztosít, azonban a száradás után fényes felület jellemzi. Az felsorolt termékek egyike sem oldószeres gumiápoló ezért a termékek hígíthatóak. A lakássági gumiápoló spray is kapható nálunk a Polisgum, ami oldószeres így fényes felületet biztosít hosszú időn keresztül.

Amennyiben kérdése merülne fel a gumiápoló termékekkel kapcsolatban keressen minket ide kattintva.