TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Ápolószerek

Autóápoló szerek széles kínálata

Autóápoló szerek igényes autókozmetikák és autómosók számára

 

Megbízható minőségű autóápolási szerek a Sipom termékkínálatában. 

Amennyiben autókozmetikája vagy autómosója számára megbízható forrásból, magas minőségű és gazdaságos terméket kerese válasszon műanyagápoló , műszerfalápoló , gumiápoló termékeink közül.

Matt és fényes műanyagápoló szerek

Műanyagápolóink között megtalálható matt illetve fényes műanyagápoló, de a megfelelő hígítással ez változtatható.

Illatos műanyagápolók

Többféle illat közül is lehet választani, a Plastica műanyagápoló elérhető vanília, rágógumi, zöld alma, friss virág, gyümölcs illatokban. 

Gumiápoló szer

A gumiápoló szerek között megtalálhatóak fényes gumiápoló , matt gumiápoló valamint tartós hatású akár hetekig tartó,azonban olcsó általános gumiápoló szer is, gumiápolóink nagyon sűrű állagú koncentrátumok.

Az autóápoló szerek helyes használatával vagy bármilyen információval, segítséggel kapcsolatban keresse kollégánkat aki hasznos tanácsokkal tud segíteni az autóápolással bármely területén. Lépjen kapcsolatba áutóápolási szakértőnkkel a szövegre kattintva. 

 

Megbízható minőségű autóápoló szerek a Sipomtól. Válassza mindig a minőséget és a megbízhatóságot, amit a Sipom már több mint 50 éve kínál ügyfelei számára.