TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Műanyagápoló

Műszerfalápoló miért hasznos ?

A műszerfalápoló nélkül szinte autókozmetika nem is működhet, de azt lehet mondani, hogy az autótulajdonosok többségénél is megtalálható otthon vagy az autóban egy műszerfal ápoló. A minőségi műanyag ápoló, ahogy a nevében is benne van ápolja és megvédi a műanyagokat, ezáltal a műanyag elemek élettartama meghosszabbodik. Távol tartja a port és visszaállítja a műanyagok eredeti színét.

A műszerfal ápoló segítségével megakadályozzuk a kirepedést.

Műanyag ápoló termékeink nem csak és kizárólag a műszerfal vagy a műanyagok ápolására szolgálnak, vannak olyan termékeink amik egyben autó bőrápoló vagy műbőr ápoló tulajdonsággal is rendelkeznek. Azonban nem feledkezhetünk meg a műszerfalak mellett, a gumi elemekről sem mint például a gumikéder, a Plastica vagy a Brill 3 megállják helyüket mint gumikéder ápoló is.  

Műanyagápoló ami hosszan tart

A legjobb műanyagápoló olyan ami hosszan tartó hatással rendelkezik, termékeinket pontosan ez jellemzi, a SIPOM mindig egy megbízható minőséget és alacsony árat kínál a vásárlóinak. Alapvetően négy  terméket tudunk kínálni műanyag ápolásra. Az egyik a Plastica ami több illatban is elérhető, száradás után selyemfényű, nem vonza a port és hosszú ideig látható a hatása, használható mint műanyagápoló, bőrápoló, műbőr ápoló és gumikéder apoló. A másik topp termékünk a Brill3, ennek a tartóssága megfelelő alkalmazás esetén akár hetekig is tarthat, a látható hatása inkább a természetes fényességhez hasonlítható, alkalmas a bőr, műbőr és gumi felületek ápolására. A harmadik termékünk egy oldószeres termék a Crusciotti liq. leginkább bőr felületek és a külső műanyagokra lett kifejlesztve. A negyedik termékünk műanyagápoló spray, ami három féle illatban érhető el (citrom, eper, vanília), ezt leginkább a lakosság számára ajánljuk.

A legjobb autóápoló szerek hígítási arányai

A termékeink legfontosabb előnyeiként mindig kiemeljük az alacsony ár és magas minőség mellett, a termékek hígítási arányait. Nagyon fontos, hogy termékeinket az előírtnál nem szükséges sűrűbbre keverni, mert a ráírt adatok megállják a helyüket, a korábban megszokott felhasználástól eltérően a leírtak alapján kell használni. Amennyiben a leírtaknak megfelelően használjuk a terméket, igazán gazdaságos és minőségi ápolást lehet biztosítani az ügyfél vagy a saját autónk számára.

A műanyag ápoló szerekkel bármilyen kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.