TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Marte 60 Kg - Előmosó zsírtalanító

Marte 60Kg - Előmosó autómosók, autókozmetikák, kamionmosók számára
Marte 60 Kg - Előmosó zsírtalanító

Nagy kiszerelésű egykomponensű előmosó tisztítószer

 

Ha az autómosás nagy üzemben történik, akkor a legjobb választás a 60 kg-os Marte előmosó hab, amely magas habképző tulajdonsággal és emellett nagyon magas hígítási aránnyal is rendelkezik, így igazán gazdaságos használata. Az aktívhab használatával még a legmakacsabb szennyeződések is hatékonyan eltávolíthatók, például a sár, a zsiradékok, a bogár és rovarmaradványok, illetve az olajos szennyeződések. Ez az egyik  legjobb aktív hab tisztítószereink között, amely nem kíméli a szennyeződéseket, azonban kíméletes a fényezéssel és a felületekkel szemben. A vásárlók leginkább azért szeretik, mert magas hígítási aránnyal és kiváló tisztítóhatással rendelkezik, mindezt nagyon jó ár-érték arányon. A termék további előnye, hogy érintésmentes mosásra is lehetőséget ad, vagyis nem szükséges sem szivacsot, sem kefét használni a tisztításhoz. A termék leginkább autókozmetikák, kamionmosók és autómosók számára ajánlott!

 

További információkért az előmosóval kapcsolatban, keressen minket ide kattintva. 

Bővebben
Szállítás :
Szállítás
További adatok
Nincs raktáron
111 690 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Használat  :   A tisztítandó jármű és az eltávolítandó szennyeződés függvényében, habosítóval 30-70 liter vízben oldjon fel 1 liter terméket. Alulról felfelé haladva egyenletesen permetezze szét, majd nagynyomású vízsugaras mosóval vagy közvetlenül a kefék alatt öblítse le. Autómosó alagútban autónként 30/50 gramm terméket alkalmazzon. A önkiszolgáló autómosókban autónként 40/60 gramm terméket alkalmazzon.

 

Adatok
Gyártó
Sipom
PH
13
Habzás
Magas
Hígítás
1:30-70
Cikkszám
D12960060
Tömeg
60 kg/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek