TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Power Plus F - Intenzív Előmosó (TFR) 5Kg

Power Plus F - Intenzív Előmosó (TFR) 5Kg
ÚJ
Power Plus F - Intenzív Előmosó (TFR) 5Kg

SIPOM POWER PLUS F - Előmosó és zsírtalanító (TFR)

 

Kiváló minőségű tisztítószer, fényesítő hatással. Erősen koncentrált lúgos mosószer. Hatékonyan távolít el minden szennyeződést: szmogot, zsírt, rovar- és olajmaradványokat és egyéb szennyeződéseket a karosszériáról, felnikről, alvázról stb. Zsírtalanítóként működik, fényesít és antisztatikus hatást biztosít a felületeknek. Lúgos öblítőszer nagy mennyiségű szennyeződést megkötő és mosószerrel megkönnyíti az öblítést. Ideális érintés nélküli mosáshoz magas víznyomású rendszerekkel és portálmosókkal.

 

PH 13,5 Magash habzású 

 

Adagolás:

Permetezővel  a szennyeződéstől függően készítsünk vizes oldatot 1:50-80 arányban hígítva (200-125 ml koncentrátumból 10 l oldatot készíthetünk).


A portálmosó egy tiszta, automatikus adagolórendszert használ, amely 20 grammos adagolást állít be.

FIGYELEM!

Ne használja a terméket felhevült felületeken (használat előtt hűtse le), vagy közvetlen napfénynek kitéve. Ne hagyja megszáradni a permetezett terméket! Ne hagyja, hogy a koncentrátum megfagyjon, ne hagyja melegben vagy közvetlen napfényben.

Kiszerelés : 5 kg

 

Raktáron :  16 db
12 190 Ft
Adatok
PH
13,5
Habzás
Magas
Gyártó
SIPOM
Űrtartalom
5 Kg
Cikkszám
310114
Tömeg
5,5 kg/db
Vélemények