TOP termékek

A több mint 50 éve alapított Sipom az egyik első Olasz társaság volt, amely professzionális tisztítószerek gyártására és forgalmazására szakosodott, és az évek során különösen az autóiparra és az ipari speciális termékek ágazatára szakosodott.

Mikroszálas kendő 40x40 cm, 500 g/m2 kék

Mikroszálas kendő  40x40 cm, 500 g/m2 kék
Mikroszálas kendő 40x40 cm, 500 g/m2 kék

Mikroszálas frottír körlőkendő Premium Line.

 

A körlőkendő tökéletesen letörli és szárítja az karosszériát. Ez az egyik legjobb mikroszálas anyag a piacon.  Sűrűsége 500 g/m², a legjobb anyagösszetétele pedig 7096 poliészter és 3096 poliamid, ami egyedülálló nedvszívó képességet, puhaságot és tartósságot garantál.

A körlőkendő szatén felülete minimálisra csökkenti a lakk megkarcolásának kockázatát.


ÖSSZETÉTEL ÉS MŰSZAKI ADATOK:

Anyaga: mikroszálas 7096 poliészter, 3096 poliamid (!)

Súly 500g / rr,(!)

Mérete 40,0cm.

Szatén díszítés.


TULAJDONSÁGOK:

Kiváló nedvszívó képesség és tartósság az egyedülálló mikroszálas összetételnek köszönhetően. A szatén bevonat megakadályozza a kopást és egyben nem karcolja meg a megszáradt felületeket. Univerzális méretének köszönhetően a törülköző kiválóan alkalmas nagy lakkozott felületek, mint például autókarosszéria, minden műanyag és fém alkatrész szárítására, valamint tisztításra és jachtok karbantartására.


AJÁNLÁSOK MOSÁSHOZ:

Ideális mosási körülmények: 60 C. Kerüljük a nagy lúgosságot és az erős fehérítőt (klóros fehérítőt ne használjunk, egészségügyi tisztítószereket mindig a gyártó utasításai szerint használjunk). Mossa hasonló színekkel.

 

Optimális értékének és minőségének köszönhetően ez a körlőkendő minden autókozmetikus eszköztárában megtalálható.

Nincs raktáron
2 408 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
K7718
Vélemények